«

»

mar
24

30 days…med placebo?

3. “preparat” i rekken av slakemidler som testes ut i “TV2 hjelper deg” denne våren var “30 days”. Og som Go123 og CampKilo kom også dette slankemiddelet til kort!

 

Nok et preparat som lover gull og grønne skoger i reklamene sine er nå avslørt i full offentlighet! Jeg hopper opp og ned og klapper i hendene! 😀 Silje var den “heldige” som skulle teste ut pillene som i reklamene ikke sier noen ting om at man faktisk bør trene og kutte ned på en rekke matvarer mens man bruker preparatet. Det står med liten skrift i pakningsvedlegget! Så da kan man jo lure på da…om de som følger rådet i pakningsvedlegget hadde gått ned like mye om de IKKE hadde tatt pillene også?! Med et totalt vekttap på kun en halv kilo på 30 dager og 1 uke, samt omfattende analyse av innholdet i pillene, er konlkusjonen klar:

  • DROPP pillene, TREN og SPIS fornuftig!

Har du kjøpt produktet, bør du nesten kreve å få pengene igjen!

30days_870298p

 


Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>