«

»

mar
17

Camp100gram!

Episode nr. 2 av “TV2 slanker deg” var på lufta i går, og tema var CampKilo. *Kremt* Eller skal jeg heller si Camp100gram? Nok en gang får jeg bekreftelse på hva jeg alltid har sagt og jobbet for at andre skal forstå. Er du en av de som fortsatt vurderer å sulte deg på pulverkurer, bør du lese her!

Denne gangen var det Karina sin tur til å fortelle sin historie. Hun har forsøkt en rekke slankekurer uten hell, og skulle i samarbeid med “TV2 Hjelper deg” prøve ut CampKilo sin pulverkur. CampKilo er en ketose-diett og går ut på å “kick-starte” slankekuren sin ved å bytte ut alle måltider med pulver som blandes ut i vann i hele 25 dager! Tenk, så trist å bare drikke det samme gufne jordbærpulveret og måtte se på og ikke minst lukte andres deilige sunne mat. Jeg ville ALDRI byttet ut et deilig måltid med kyllingfilet, ris og grønnsaker mot slik dritt! Ja, for det er det det faktisk er! Man får kalle en spade en spade.

 

camp-kilo_869079i

 

Slike pulver kurer KAN ha sin hensikt for folk som f.eks er i kategorien ekstrem fedme og skal ta bukplastikk. Men for “normalt” overvektige eller den gjennomsnittlige slanker er dette bare tull!

 

Sluttresultatet etter 25 dager på pulver og en uke med sunn mat i etterkant av “pulver-kick-starten” er at hun var tilbake der hun startet – 5 kilo ned og 5 kilo opp igjen! Hadde hun fått en kostholdsplan basert på sunne råvarer og et balansert inntak med kutt i sukker og usunt fett, så kunne hun ha klart å gå ned ca. 3-4 kg rent fett på samme tid! Hun hadde ikke behøvd å sulte seg og kunne ha spist normal og god mat.

 

Vil du lese mer rundt problematikken om slike pulver- og slankekurer, kan du også lese mine tidligere innlegg om dette:

No Go 1,2,3!

Villedende veiledning

 

Ja til SUNN mat, nei til lureri og pulverkurer! 🙂


6 kommentarer

Ingen ping enda

 1. Tina sier:

  Ja og tenk så utrolig mye god og fantastisk mat du kan lage med masse forskjellige smaker! Ikke minst blir du mett av det, og kroppen har myyyyye bedre av den «vanlige» maten, samt hodet! 🙂

  Henger meg på deg Line, lag sunn mat! Det er bare å velge av de sunne produktene og tenke litt på mengde av de forskjellige matvarene du velger!

  Kommer med flere oppskrifter i helgen! 🙂

  1. linemarion sier:

   Ikke sant?! 🙂 Du vet jo det godt nå du som går på streng fitness-diett mot konkurranse. Man kan spise mye god mat selv om man skal ned i vekt! 😀

   Supert med oppskrifter – det liker jeg! 🙂 Nam, nam!

 2. Ane sier:

  Herlighet, så stusselig å ikke kunne spise mat på nesten en måned! Fatter ikke at folk vil gjennom en slik kur i steden for å legge om kostholdet sitt og bevege seg litt mer..Nei, det eneste pulverkurer fungerer godt til er å ta det i tillegg til måltidene om man ønsker å gå OPP i vekt;)

  1. linemarion sier:

   Hehe, helt enig! 😀

   Og ja, hvis man skal kalle det en «kur» så fungerer det best om man vil prøve å få vekten opp! 🙂

 3. Stix sier:

  Verre er det som skjer i CampKilo forumet. Jeg tror ikke de der er friske mennesker som baserer livet med jojo slanking og pulver.
  De medlemene betaler 116 kroner/mnd for å skrive i forumet og med over 7000 medlemmer som kalles Happy campers.:)

  1. Line Marion Nielsen Kjøniksen sier:

   Dessverre så er det slik at mange har altfor liten kunnskap om kroppen og kosthold, slik at for dem blir pulverkurer et «godt» alternativ. Og de aller fleste ender tilbake i samme vekt eller høyere enn tidligere når de går tilbake til vanlig mat igjen. Veldig synd. :/

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>