«

»

jan
26

Dagbladet ADVARER!

Dagbladet#1cropDu fikk kanskje med deg gårsdagens oppslag i Dagbladets nettavis? Dagbladet går ut og advarer unge jenter mot å bli lurt og utnyttet!

Dagbladet ønsket å belyse saken om min opplevelse av å bli forsøkt lurt av en falsk modellfotograf, som i tillegg bruke navnet til en anerkjent fotograf i Team models som dekknavn. Dette for å klare å lure folk enda mer selvfølgelig. Noen kan jo bli fristet av en sms om å bli oppført i et av Norges beste modellbyråer, eller top noch som disse svenske Hollywoodfruene ville sagt det.

Veldig bra tiltak av et såpass stort medie som Dagbladet! Det er viktig å advare andre jenter, kanskje spesielt unge som vurderer å gjøre tilnærmet alt for å bli kjent og få seg en modellkarriere. Saken blir nå politianmeldt av fotografen som har fått sitt navn misbrukt og jeg håper denne svindleren blir tatt en gang for alle! Det er ikke mer enn et par år siden sist dette skjedde.

Personlig syns jeg det er helt utrolig hvor mye “luringer” som finnes der ute og som tydeligvis har LITT for lite å ta seg til! Sett dem til å skrelle poteter til suppekjøkkenet, så kanskje vi hadde sluppet halvparten av dette tullet!

Vær oppmerksom og send aldri fra deg bilder til noen uten at du har møtt de først og vært hos byrået. Og de aller fleste byråer vil ha deg inn på et personlig møte og tar selv noen bilder av deg. Bruk nettvett! 🙂


2 kommentarer

Ingen ping enda

  1. Joakim sier:

    Jeg syns det er bra at det blir litt fokus rundt dette. Det finnes jo mange raringer der ute med uærlige hensikter.

  2. linemarion sier:

    @Joakim
    Takk for det Joakim! Det er sant som du sier; mye gærninger der ute! Man kan snart ikke gå alene på gaten en gang uten å bli overfalt, ranet eller voldtatt! Det er en syk, syk verden og vi får gjøre alt som står i vår makt til å endre på dette!

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>