«

»

mai
13

Din helse er DITT ansvar!

Denne våren har jeg vært så heldig å få følge mange kunder mot en bedre helse, fysikk og idrettsprestasjoner. Linda var en av dem som fanget min interesse med tanke på å endre helsen sin til det bedre etter å ha fått på seg mange graviditetskilo. Her kan du se forandringen hennes på bare 4 måneder!

 

I julen veide Linda nesten 93 kg. Hun hadde fått to barn og hadde rett og slett latt maten og godsakene flyte litt for mye under graviditetene. Fra nyttår ønket hun å komme i gang med livsstilsendringen som ville gi henne både en lettere kropp men også en bedre helse!

 

For mange er det nettopp helsen det handler om. Nylig var det fokus i media på hvor mange skattekroner som går med hvert år i Norge til muskel- og skjelettplager. 70 milliarder!! Mye av dette kunne vært unngått dersom man var i fysisk aktivitet tilpasset sin kropp og tilstand, samt et godt kosthold. Slike plager blir jo ikke noe bedre med mange overflødige kilo ombord heller. Og din helse er faktisk DITT ansvar! Mange blå resepter skulle vært byttet ut med en sunn og aktiv livsstil.

 

For Linda har forvandlingen vært enorm på disse 4 månedene! Hun veier nå 77 kg og har gått inn ca. 60 cm fordelt på ulike mål på kroppen!

 

Før\Etter:
Mage (på det bredeste): 116\96
Midje: 96\78
Hofte: 115\100
Lår (på det bredeste): 69\62

 

Hun har jobbet hardt, men det aller viktigste er at hun satt seg noen konkrete mål, planla tiden sin og holdt seg til planen! Noe av det som Linda merker best er at søtsuget er borte, noe hun slet mye med før. I tillegg er pusten blitt mye bedre i tillegg til at hun nå passer inn i sin gamle bunad til 17. mai! 🙂 Mer overskudd, energi – i det hele tatt en bedre helse – og en investering i helsen på lang sikt. Takket være tilpasset trening til hennes hverdag og situasjon, samt et kosthold det går an å leve med over tid.

 

Jeg er utrolig stolt av hva hun har klart å oppnå og burde virkelig være et forbilde for mange der ute i samme situasjon! For det viser at det er mulig om du vil det nok! 😉

 

 

Før og etter bakfra:

Linda i julenLinda begynnelsen av mai bakfra

 

Før og etter forfra:

Linda i julen forfra Linda begynnelsen av mai


4 kommentarer

Ingen ping enda

 1. Linda sier:

  Veldig fint innlegg LM 🙂 Kjenner jeg blir litt ekstra stolt når du vil bruke meg som et godt eksempel. Motiverer meg til å stå på videre og ser fram til mange fler måneder med deg 🙂

  1. Line Marion Nielsen Kjøniksen sier:

   Det var hyggelig at du likte det Linda! Håper det kan inspirere andre til å jobbe like hardt som deg også! 🙂

 2. Karoline Sterk sier:

  Kjenner jeg oser av stolthet. Flinke søsteren min <3

  1. Line Marion Nielsen Kjøniksen sier:

   Det har du all grunn til! Hun er kjempeflink! 🙂

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>