«

»

okt
12

En smooth start på dagen!

Smoothie kan være en super start på dagen – lettvint og “on the go”! Ellers passer det som et ypperlig mellommåltid, før/etter trening eller som kveldskos. Her er min oppskrift på Energi-smoothie!

Line Marions Energi-smoothie:Smoothie_thumb7

Frosne bær ca. 2 dl (kan varieres, men jeg foretrekker skogsbærblanding)

2 ss havregryn eller havrekli

Ca. 150g mager kesam eller skyr naturell

Ca. 1,5 dl juice

Ca. 1,5 dl melk, evt halvparten drikkeyoghurt (Biola er et godt alternativ)

1 scoop proteinpulver (ca. 30g) – f.eks Nanox Protilox eller Proteinfabrikkens Whey Tech i jordbærsmak

 

Bland alt godt sammen i blender – drikk og nyt! 🙂

 

Enklere og bedre kan det ikke bli! 😉


3 kommentarer

Ingen ping enda

 1. Madeleine sier:

  Hei Line!
  Har sett på treningsvideoene dine på Kvinneguiden og ble veldig fascinert og fikk ekstremt lyst til å trene. Tror jeg vil gjøre noen øvelser hjemme i begynnelsen, er det bra nok? Noen situps, planken osv? Du er hvert fall en inspirerende person. Har du noen tips til ei som vil bli sunn og fin? Er 19 år og har i utgangspunktet en ganske normal kroppsform, så sliter ikke med overvekt vil bare stramme opp her og der og bli sunnere. Unner meg gjerne en potetgullpose nå og da, litt pizza, godteri og brus en gang i blant, så føler jeg trenger å skjerpe meg litt. Hvor ofte kan man unne seg sånt? Jeg har tenkt på det med godteri som kanskje en gang i måneden?

  Ellers vil jeg bare vite litt hva jeg bør spise for å holde meg sunn og frisk. Hva som gir overskudd osv. Har alltid syntes at det er noe stress å skulle spise avokado, nøtter, fet fisk osv. Det er ikke bare bare å kjøpe det på butikken, er det vel?:p Jeg er veldig glad i fisk, men har blitt lite av det. Tar heller ingen form for Omega 3 tabletter. Jeg skal hvertfall lese mer av bloggen din, for tror jeg kommer til å like den veldig mye. Fint innlegg om smoothie! Må prøve ut den!

  Du er et forbilde! Gratulerer med graviditeten og lykke til med svangerskapet 🙂

  1. Line Marion Nielsen Kjøniksen sier:

   Hei Madeleine!

   Tusen takk – det var koselig å høre! 🙂 Bra du finner inspirasjon fra videoene og bloggen!

   Du kan komme langt med å trene hjemme med litt kyndig veiledning. Dersom du ønsker hjelp med kosthold og treningen din, kan du sjekke ut firmaet mitt Gympartner på http://www.gympartner.no. Der får du all den hjelpen du trenger til en rimelig penge. 🙂

   Lykke til med trening og gode kostvaner så lenge! 🙂

 2. Madeleine sier:

  Tusen takk for svaret ditt! Jeg vil vurdere Gympartner når jeg får litt fastere inntekt 🙂 Høres veldig bra ut.

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>