«

»

jul
04

Enkel og sunn strandlunsj

Selv om man skal nyte sol og varme på stranden, behøver det ikke bety usunne valg i matveien. Her presenterer jeg en lunsj som er super-enkel og kan kjøpes på vei til stranden. Enklere blir det ikke!

 

CIMG2906 Line Marions strand-lunsj:

1 pk speltpotetlomper

1 pk roastbiff eller kalkunskinke

1 liten slangeagurk

Evt. remulade (kan droppes eller bruke lett-remulade)

 

Gjør slik:

Legg 3 skinkeskiver i dobbel lompe. Skjær skiver av agurken og del dem i to (ha alltid med deg en plastkniv i strandbagen). Slangeagurk er frisk og leskende om sommeren! Velg ønsket mengde selv, men husk at du skal kunne rulle lompene sammen. Dersom du ønsker å ha remulade, anbefaler jeg deg å ha med porsjonert i et lite beger e.l. slik at ikke hele tuben blir dårlig i varmen. Påfør et par teskjeer remulade om ønskelig. Rull sammen og nyt! 

Dersom du skal spise lunsj relativt raskt etter innkjøp holder maten seg, men skal du la det ligge litt eller porsjonere ut i flere måltider bør du ha med kjøleelement eller kjølebag. Kan jo være deilig for å holde drikke og frukt osv. kaldt også!

Nyt strandlivet! 🙂


Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>