«

»

mar
01

God frokost!

En god start på dagen betyr for mange en næringsrik og god frokost. Hvis du ønsker en deilig og varm start på dagen er “Bakte havre-epler” ala Line Marion perfekt! Ukens oppskrift gir deg en kick-start på dagen!

Mmmm! Line Marions “Bakte Havre-epler”:

1 rødt (Pink Lady) eple kuttet i biter

35g havregryn lettkokte

1,5 dl skummetmelk

100g cottage cheese

Kanel

 

Gjør slik:

Kutt opp eplet i små biter. Ha havregryn, melk, cottage cheese og eplebiter i en ildfast bolle. Rør om. Strø kanel over som et fint “lokk”. Sett i mikro på ca. 700watt i 3-3,5 minutter avhengig av hvor myke eplebiter du ønsker samt konsistens på havregrynene. 3 minutter på 650 watt gir en saftig og fin konsistens etter min smak!

 

Vel bekomme og god frokost! 🙂


2 kommentarer

Ingen ping enda

  1. Agnetha sier:

    Dette så godt ut. Kan jeg bruke det som en alternativ frokost til havregrøten? Eventuelt å lage det til lunsj eller mellommåltid på jobb?

    1. linemarion sier:

      Absolutt en god og fin variant av den vanlige havregrøten! 🙂 Litt stor som et mellommåltid. Lunsj fungerer det også, selv om havregrøt o.l. i min verden er frokost-mat! 😉

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>