«

»

des
17

Gympartner har fått NYE sider!

Nye Gympartner Personlig Trener på Nett Endelig er dagen kommet! De siste månedene har vi jobbet på spreng for å forbedre og endre websidene til Gympartner, din personlige trener på nett. Alt for at du som medlem skal få bedre brukervennlighet, mer innhold og utvidet tjenestetilbud! I tillegg har hele Gympartners design og layout blitt endret, og personlig syns jeg de nye sidene har blitt veldig bra! 🙂 Jeg er stolt av de nye sidene! All ære til Pål-André Kjøniksen som har sittet lange netter for å ferdigstille weben og medlemshåndteringssystemene!

Når du logger inn som medlem får du tilgang til MinSide, med blant annet MinRapport (ukentlig treningsrapport som leses og besvares av personlig trener), oversikt over GP Challenge og Nettmøter, Gympartners eget videoarkiv med grundige instrukser, oppskrifter, handlelister og mer. Nye videoer ligger klare, og på nyåret vil videoarkivet utvides med mange nye øvelsesvideoer samt eget stretchingarkiv.

Nyheten GP BootCamp må du heller ikke gå glipp av! Spark sommeren i gang med en skikkelig treningscamp en helg i juni!

PF Logo_With Registered_White FillI tillegg har vi inngått et samarbeid med Proteinfabrikken, og alle Gympartners medlemmer får 15% på PF’s egne produkter!

Om noen få dager vil vår svenske side også lanseres for det svenske markedet!

Det er bare å glede seg og følge med!

Hva syns du om våre nye sider? Gi gjerne en kommentar! 🙂


2 kommentarer

Ingen ping enda

  1. joachim sier:

    De nye sidene er knallbra. Blir flott å få oversikt over progresjon etter hvert som man rapporterer.

  2. linemarion sier:

    @joachim
    Hyggelig å høre! 🙂 Ja, det blir jo ekstra motiverende å få tilsendt oversikt over egen progresjon med jevne mellomrom. Da føler man kanskje presset til å stå på enda litt?! 😉

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>