«

»

feb
15

GymPrat Episode 7: Vibrasjonstrening

Som et ledd i mtt prosjekt om å teste ut ulike former for trening, har jeg nå vært på Fitnessmessen i helgen og testet ut vibrasjonstrening hos den ledende og eldste aktøren på dette området i Norge, nemlig VibroGym! Jeg tok en prat med Andre Ringdal for å finne ut mer!

hva er vibrasjonstrening egentlig og hva kan det brukes til? Mange skeptikere der ute tenker med en gang “tantetrening” eller latmannstrening, og jo ja til en viss grad, men det kommer helt an på ditt utgangspunkt, eventuelle skader/sykdom, treningsbakgrunn, formål med treningen og mye mer! Det handler om å ikke se så svart/hvitt på verden. Og jeg begynner å bli mektig lei alle som mener at det ENESTE som virkelig fungerer er baseøvelser! Det finnes nemlig mange gråsoner og for folk med f.eks leddsmerter eller stor overvekt kan dette være et godt alternativ. Eller for folk som faktisk er godt trent som et supplement!

Sjekk ut bruksområder og hva vibrasjonstrening faktisk kan gjøre for deg i episode 7 av GymPrat!

Ønsker du å vite mer om vibrasjonstrening eller lese forskning på området sjekk ut VibroGym sine nettsider.

Driver du med en sport eller treningsform eller vet om en treningsform du gjerne skulle vite mer om og vil at jeg skal teste det ut? Legg igjen er kommentar, så kan det hende vi lager en episode om nettopp det!


Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>