«

»

apr
18

Havrekonfekt til påskekosen!

Hva med hjemmelaget og litt sunnere konfekt til påske-egget? Basert på de gode gamle “havrekulene” vi lagde på skolekjøkkenet på barneskolen, men med min egen lille sunnhetsvri! Her er ukens oppskrift. Velbekomme!

Line Marions Havrekonfekt:

100gr romstemperert smør

3 dl havregryn

2 ss kakao

40gr sukrin

1 vaniljestang (skrap ut innholdet)

2 ss vann eller kald kaffe for de som liker det

 

Visp smøret og sukrin sammen. Rør inn resten av ingrediensene og bland godt til en jevn fin masse. Deigen skal være litt klissete. Form små kuler og sett på ett fat i kjøleskapet for å bli harde. Bør stå minimum 1 time kaldt. Kulene kan også rulles i kokkos, kakestrø, eller annet for variasjon, men de smaker helt klart mest som konfekt i sin rene form.

 

Server og nyt til påskekosen! GOD PÅSKE alle sammen! 🙂

 

Line Marions Havrekonfekt


2 kommentarer

Ingen ping enda

  1. Guro Opstad sier:

    Disse må helt klart testes ut! 🙂

    1. linemarion sier:

      Håper de falt i smak! 🙂 Klart er man en søtmoms, så blir de nok ikke søte nok, men spiser man ikke så mye sukker i hverdagen er de supersøte! 😉 God påske! 😀

Legg igjen en kommentar til Guro Opstad Avbryt svar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>