«

»

feb
06

Health, fitness & beauty messe i helgen

Til helgen går årets største treningsrelaterte messe av stabelen på Telenor Arena. Alle med litt interesse for trening og en sunn livsstil bør ta turen dit! Selv er jeg å finne på messen lørdag fra 10, og står på Better Bodies sin stand fra 13-15. Koselig om du tar turen innom for å hilse på!

 

Under messen finner du alltid mange gode tilbud, så her er det en gylden sjanse til å spare penger på nytt treningstøy og kosttilskudd, samt sanke inn litt inspirasjon. Du kan lese mer om messen på deres hjemmeside: http://www.healthfitnessbeauty.no/.

 

Som sagt er jeg der store deler av lørdagen fra kl 10, og på standen til Better Bodies fra 13-15. Alltid koselig når folk kommer for å hilse på, så jeg håper du også gjør det! Aldri feil med en liten treningsprat! 🙂

 

Kunne du tenke deg å ha meg som din online coach/personlige trener, har du også muligheten til å kapre en av 5 ledige plasser på min kundeliste under messen. Bare kom innom meg på stand mellom 13-15, så får du en flyer og egen kode til bruk ved innmelding.

 

flyer-forside - Kopiflyer-bakside - Kopi

 

Håper vi sees! 🙂


Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>