«

»

okt
15

Hjemmelaget Granola/Frokostblanding

Jeg er så lei alle de ferdige frokostblandingene i butikkhyllene som er overlesset med sukker. Derfor lagde jeg min egen frokostblanding som er et mye bedre alternativ og helt fri for tilsatt sukker!

Line Marions Granola/Frokostblanding (inspirert av Soma sin Granola):

2 dl havrekli

5 dl havregryn

2 dl revet kokos

1 dl mandelmel

1 dl sesamfrø

2 store epler

1 ss stevia/steviosa sukker

2 ts kanel

100g kokosolje/Cocosa extra virgin

 

Gjør slik:

Smelt kokosolje. Skrell epler og del dem i mindre biter. Mos dem i blender/med stavmikser og tilsett stevia, kanel og kokosoljen. Bland alt det tørre sammen før du tilsetter den ferdige eplemosen. Hell massen over på stekebrett med bakepapir og stek i 20 min på 160 grader midt i ovnen. Ta brettet ut, vend på massen slik at det som ikke har fått gylden overflate blir liggende øverst. Stek i nye 20 minutter. Avkjøl og oppbevar tørt.

 

Her i huset brukes den til stor glede sammen med cottage cheese, melk og bær enten som frokost, mellommåltid eller kveldssnacks. 🙂 Velbekomme!

 

Line Marions hjemmelagde granola frokostblanding


Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>