«

»

mai
22

Home Coaching – noe for deg?

Kanskje “home coaching” kan være noe for deg? I dette tilfellet snakker jeg om trening i “egen stue”. Du får din personlige trener hjem til deg – resten trenger du ikke tenke på! I en travel hverdag kan det være en god investering og ikke minst tidseffektivt. Jeg tilbyr nå home coaching i Oslo-området og Østfold fra august!

 

Litt “tantete” tenker du kanskje? At man ikke kan få trent hardt nok på den måten. Men det skal jeg love deg at du får! I tillegg får du en meget funksjonell og variert trening som stiller mye større krav til støttemuskulatur, kjernemuskulatur, balanse og i det hele; funksjonalitet! Kanskje den mest effektive måten å trene på?

Home coaching innebærer enkelt og greit at jeg kommer hjem til deg og selve treningsøkten foregår i ditt hjem, på arbeidsplassen eller utendørs. Jeg har med noe utstyr, og har du noe utstyr fra før kan dette også implementeres i treningen. Alt fra boksing til hoppetau til TRX (slynge) og kroppsvektsøvelser. Noe for enhver smak – og noe som gir resultater!

Dette er noe som har vært stort i USA lenge og er på full vei opp også i Norge. Ikke bare er det tidseffektivt med tanke på reisevei til treningen, men du får også en meget intensiv økt med fullt fokus på deg, du slipper opptatte apparater eller andre distraksjonsmomenter. Bare du er ferdig oppvarmet når jeg kommer, ordner jeg resten! 🙂

 

Fra 19. august kommer jeg til å tilby dette fast en dag i uken til å begynne med på dagtid. Det er kun 3 ledige plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder. Send meg en e-post til linemarion (a) gympartner.no dersom du er interessert og mer info om priser og påmelding. Gleder meg til å høre fra deg og hjelpe deg på veien videre mot en bedre helse og en sunn kropp!

 

 

 Line og Camilla-212-


Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>