«

»

mar
27

Jeg elsker våren!

Alle årstider har sin sjarm. Men våren er på mange måter en favoritt. Dagene blir lysere, det blir varmere, blomster titter frem ute og det er tid for å ta frem motorsykkelen for en etterlengtet tur!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den første turen på motorsykkelen er like magisk hvert år! En real frihetsfølelse og så utrolig godt å koble ut alt. Litt sånn som på trening i grunnen. Bare la hodet fokusere på det du gjør der og da uten tanker som: «Hva skal vi ha til middag? eller «Jeg burde ha gjort…» Så godt for sjelen med litt avkobling, uansett om det er i form av trening eller en tur på to hjul! Måtte «pynte opp» med min rosa favoritt treningsbag da for en ekstra feminin touch – du finner den hos www.betterbodies.se! 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg elsker vinteren også med aktiviteter på snøen, og varmere dager hvor det er mulighet for kitesurfing eller wakeboard. Hver årstid har sin sjarm! Det er så moro å se gjensynsgleden til barna også når trampolinen gjøres i stand. Våren byr i det hele tatt på mange flotte muligheter for familie og venner til å kombinere natur og fysisk aktivitet! Sykkelturer er også perfekt! Allerede har vi luftet syklene og sykkelvogna, og trampolinen er også tatt i bruk. En virkelig deilig tid vi går i møte!

Hva syns du er best med våren?

 

 

 

 

 

 

Og selvsagt frem med solbrillene! B-)

 

 


2 kommentarer

Ingen ping enda

  1. Maria sier:

    Det beste med våren er nesten helt klart at jeg kan legge vekk vintersko og vinterjakke og hoppe inn i lettere klær!! 🙂 er ikke stor fan av vintern og da ikke tunge vinterklær!

    1. Line Marion Nielsen Kjøniksen sier:

      Ser den! Spesielt om man har flere å kle på! 😉

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>