«

»

sep
07

Line Marions Bananpannekake

I dag hadde jeg noen godt modne bananer til overs og da var det på tide å teste ut en ny sunn pannekakeoppskrift. Den ble litt til på veien, og gikk på høykant ned her hjemme. Kanskje du også vil prøve den?

 

Unger elsker pannekaker – og det gjør jeg også. Kunne spist det flere ganger om dagen! Derfor er det godt å ha en del gode og sunne oppskrifter i bakhånd. Pannekaker trenger over hodet ikke å være usunt!

 

Line Marions Bananpannekake (6 stk):

1 1/2 moden banan

4 egg

Litt melk

1 dl mandelmel

Byggmel (her tar du litt og litt til konsistensen er jevn og fin – og ikke for tykk)

Cocosa extra virgin olje til steking

 

Gjør slik:

Mos banan med en gaffel e.l. Helst så klumpfri som mulig. Ha i egg og melk og visp godt. Tilsett mandelmel først, bland godt og spe deretter på litt og litt med byggmel til du har en jevn og fin røre med passelig konsistens. Jeg liker ikke at røren blir for tykk, gjerne litt tynnere enn en vaffelrøre. Stek dem i varm panne på sterk varme i litt cocosa kokosolje (Jeg hadde på 7 av 9 under stekingen). Snu pannekaken når røren på toppen har stivnet og stek ytterligere et minutts tid. Følg med så de ikke blir brent!

 

Nytes med friske bær og f.eks kesam til. Mmm! 🙂 Nydelig helgefrokost her i huset og begge gutta (snart 3 år og 1,5) spiste 2 HELE pannekaker hver og ville ha MER! 😀

 

Håper du prøver oppskriften – lykke til! 🙂

 

Line Marions Bananpannekake


Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>