«

»

jun
18

Livsstilsendring for familier

Trenger noen i familien din eller en familie du kjenner hjelp med å endre kostvanene? For å lykkes er det viktig med samhold og mange støttespillere på veien. Veiledning for hele familien kan i mange tilfeller være det som må til for at en eller flere av familiemedlemmene skal klare å få en sunnere livsstil. Jeg tilbyr hjemmebesøk, veiledning, planlegging og oppfølgning!

 

ByAvisa i Moss skriver i dag om hjelpen jeg tilbyr familier som har mange uvaner innen kosthold og aktivitetsnivå. Jeg tilbyr familierådgivning med hensyn til livsstilsendring med hjemmebesøk, veiledning, planlegging og oppfølgning. Over 4 uker får familien:

  • 1 hjemmebesøk ved oppstart for kartlegging
  • planlegging av ukesmeny for familiens fellesmåltider
  • veiledning ift måltidssammensetning, hyppighet, mellommåltider osv.
  • tiltak for å fjerne de dårlige uvanene
  • oppfølgning i 4 uker over e-post
  • 1 hjemmebesøk ved endt 4 uker for evaluering og kartlegging av hva som må jobbes videre med
  • mulighet for å forlenge med 4 nye uker umiddelbart

 

ByavisaMoss

 

Det koster kun kr. 1900,- pr. familie (max. 2 voksne og 3 barn – ved større familier, ta kontakt for pristilbud) for 4 uker. Alt tilpasses den enkelte familie og familiemedlemmer, intoleranser/allergier tas hensyn til, og oppstart kan også tilpasses hver familie. Tilbudet gjelder for områder innen 20 minutters kjøring fra Moss sentrum. For andre steder på Østlandet og Oslo-området, ta kontakt for pris.

 

For spørsmål eller påmelding, send meg en e-post til linemarion@gympartner.no.

 

Jeg gleder meg til å hjelpe dere! 🙂


Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>