«

»

jul
08

Min sommertrening

Mange spør meg om jeg ikke tar meg fri om sommeren. Selvsagt tar jeg ferie, men kroppen og helsen trenger slett ikke fri fra å være fysisk aktiv. Derfor trener jeg hele sommeren igjennom! Gjør du?

 

 

Sommertrening

Sommertreningen er i gang for alvor! 🙂

Det betyr ikke at jeg trener hver dag, og det trenger heller ikke å bety at jeg drar på treningssenter for å trene, selv om det er det jeg liker aller best. Slyngetrening i hagen fungerer supert på deilig dager, når man vil være sammen med familien og nyte fint vær og frisk luft! Jeg forsøker å trene 4-5 dager i uken selv om det er ferie, fordi kroppen trenger det og har godt av det. Det har for så vidt hodet også. Fysisk trening påvirker oss i stor grad mentalt og gir oss “lykkerus”. En god pådriver for et ekstra godt humør i ferien altså! 😉 Kanskje du har merket det selv også?

Leking i barnehage

Det er lov å leke seg, også for mor! Klatret nesten 3 meter rett opp den sølvfargede stangen og måtte jo flexe litt på toppen! 😉

 

For et par uker siden startet jeg med nytt treningsprogram. Det er en 5 splitt, hvor jeg trener skuldre, mage og lår 2 ganger i uken, samt litt ekstra på rumpe med en 3. økt med mer isolerende øvelser. Syns det er morsomst å trene rygg, skuldre og nettopp rumpe om dagen, så da legger jeg litt ekstra fokus der. 🙂 I dag er det bein og mage på planen:

 

  • Ettbeins benpress
  • Hacklift
  • Leg extension
  • Strak mark
  • Ab roll out på ball
  • Reverse crunches

 

Min favoritt BCAA

Bruker alltid BCAA på trening – gir god smak i vannet og en ekstra “umph” til treningen syns jeg. 😀

Gleder meg, selv om jeg ikke er så glad i de to første. Men det må til iblant. 😉

 

Hva skal du trene i sommer?

Nye sommerklær

Elsker de freshe fargene på klærne til Better Bodies. Spesielt den gule passer bra i sommergarderoben.

Ønsker deg en fantastisk flott treningssommer så lenge! 🙂


Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>