«

»

jan
28

NYHET! Sjekk ut GymPrat!

Endelig har vi fått satt denne idéen ut i livet! Lenge har vi i Gympartner hatt lyst til å gjøre disse tankene og idéene til virkelighet, og nå har vi hoppet i det! GymPrat har sett dagens lys!

Tanken er at dette skal være et nytt konsept for alle som er:

litt, middels eller over gjennomsnittet opptatt av eller interessert i trening i en eller annen form og /eller kosthold.

Og det hele ledes av MEG – en superengasjert ildsjel innen trening, helse og kosthold, personlig trener og mental coach! Om du trener regelmessig selv eller foretrekker å se på andre løpe r**a av seg på tv skjermen, så bør du få med deg GymPrat!

GymPrat er tiltenkt som et uformelt forum som tar for seg alt fra hva du bør spise etter trening til intervjuer med idrettsprofiler innen ulike idrettsgrener som friidrett, fitness, kroppsbygging og skihopp osv. Det kommer ikke bare å bli prat og babling fra meg fra egen stue, men prøver å også komme seg ut blant folk på treningssenter osv for å belyse mange sider og aspekter ved dette å ha en sunn og aktiv livsstil.

Første sending forteller litt om konseptet og tankene rundt det hele og i tillegg ønsker vi oss TIPS fra deg som seer! Tips om tema som engasjerer deg eller spørsmål du lurer på i forhold til kost og trening eller andre ting rundt dette.

Gjør GymPrat bedre- DEL dine tanker og tips om temaer og spørmål du er interessert i!

Neste sending publiseres snart og da skal det handle om motivasjon! Se hva jeg mener om trening i januar i slutten av sending nr. 1. 😉

Velkommen som seer og jeg håper du blir en fast følgesvenn! 🙂


6 kommentarer

Ingen ping enda

 1. silje sier:

  Hei. Flott blogg du har! Endelig en blogg som skriver om trening, kosthold og livsstil med den samme tankegangen som jeg har. Jeg har lest en del trenings-blogger, men de fleste tar bare opp temaer som slanking, hvordan man raskest går ned i vekt osv. Ingen tar for seg at det faktisk handler om en livsstil. Ang. GymPrat, så synes jeg de er helt genialt 🙂 Jeg er over middels interessert i trening og kosthold, og et sånt konsept synes jeg virker kjempe interessant. Jeg håper dere kan ta opp temaer som
  #styrketrening for jenter (At det faktisk ikke er farlig og at man ikke blir seende ut som en mann, noe mange jenter tydeligvis tror :p)
  #Et bra kosthold for noen som vil ned i vekt, MEN som også vil bygge muskler.
  #Viktigheten av å endre hele livsstilen din og ikke BARE kosthold eller BARE trene masse.

 2. linemarion sier:

  @silje
  Hei Silje!

  Tusen takk for koselig tilbakemelding og tips! Gode tips du kom med og jeg skal absolutt ta for meg et eller flere av disse temaene i GymPrat fremover! Gode tilbakemeldinger er viktig, slik at man an utvikle konseptet i best mulig retning! 🙂 Så tusen tusen takk!

  Du får spre det glade budskap og tipse alle du kjenner om både bloggen og GymPrat! Ønsker å oppmuntre og inspirere så mange som mulig til å ha en sunn og aktiv livsstil uten fanatisme! 😉

 3. Christel sier:

  Hei! Jeg har lyst til å vite hvordan man kan få en Jessica Alba kropp!! Vet jo at alle har forskjellig anlegg og kropp osv. men hvis man bare tenker på treningen/kostholdet som skal til! Ellers er jeg enig med hun over! Å forandre livsstil er noe jeg har veldig lyst til, men ALDRI får til. Kunne trengt noen gode råd! Gratulerer!! Ny Team Model!!

 4. linemarion sier:

  @Christel
  Hei Christel!

  Det spørs om jeg kommer til å ta opp en episode om hvordan man får «Jessica Alba» kropp, men ser hvor du vil hen. 😉 Kommer nok noen tips som kan hjelpe på veien. Og det går vel mye i det tipset om styrketrening og jenter. Så det kommer, det kommer! Takk for innspillet ditt! 🙂

  Og tusen takk! 🙂

 5. Christel sier:

  Hei! Ja, det er det inntrykket jeg har fått også. Hun er slank, men har muskler. Ikke bare tynn liksom. Det jeg tenkte mest på med «Jessica Alba» kropp er at hun har en curvy body:) Så spørsmålet mitt er vel egentlig hvordan man kan bli veltrent og samtidig ha litt curves:) Er det mulig å trene seg slik? Eller er det genetisk?

 6. linemarion sier:

  @Christel
  Ja, hun har en flott kropp! 🙂

  Noe genetisk er det jo i forhold til å ha fettet plassert de rette stedene. Men man kan trene seg mer curvy med styrketrening i hvert fall rumpe og lår og i tillegg bruke kondisjonstrening til å få mindre fett rundt midjen. 🙂

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>