«

»

jun
23

Sesongens første teamsamling!

Da var det duket for forberedelser til nok en konkurransesesong innen fitness. Gympartner Fitnessteam består denne sesongen av 9 flotte jenter som enten skal stille i AF eller bikini fitness. I går hadde vi sesongens første teamsamling!

 

 

 

I går troppet det opp 7 flotte jenter på den første teamsamlingen denne sesongen for Gympartner Fitnessteam som jeg driver. 2 av de 9 jentene kunne ikke møte dessverre denne gangen. Det ble tid til litt mingling, litt mental coaching, litt praktisk info og ikke minst den første poseringstreningen! Det så ut som alle jentene hadde tjuvstartet – jeg har vel aldri hatt en så enkel gjennomgang med poseringer under et første teamtreff før! Det lover godt for sesongen og høsten to konkurranser, Stavanger Open og Norgesmesterskapet/NM i fitness og kroppsbygging. 🙂 Så da gjenstår det bare noen tøffe uker med diett og trening og en stor porsjon viljestyrke og poseringstrening, så er jeg sikker på at alle jentene kommer til å være i superform og gjøre en god figur på scenen. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste for at de blir den beste versjonen de kan bli!

 

En skikkelig koselig gjeng, som jeg gleder meg veldig til å coache denne sommeren og høsten! 🙂

 

Teamet første samling forfra

Teamet første samling bakfra


Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>