«

»

aug
23

ShadowTans: Naturlig brun på et blunk!

I sommer har Gympartner og jeg inngått et samarbeid med ShadowTans selvbruningsspray. De er markedsledende til hjemmebruk og gir en flott glød og naturlig farge og er enkel i bruk!

Hvor mange ulike typer selvbruning jeg har prøvd tidligere husker jeg ikke. Men resultatet har stort sett hvert det samme: gulorange hud, skolder og ikke minst utslett som ser ut som røde nupper og klør! Jeg har nok en sensitiv hud og blir solbrent i solen uten krem og får ingen farge så og si om jeg bruker høy faktor. Løsningen er å ha lav faktor og være relatvit lenge (3-4 timer) i solen. Kjedelig! Og ikke minst utsetter man huden for kreftfare og rynker. Ansiktet pleier jeg nesten aldri å sole. Men hva gjør du da når du likevel vil ha litt farge på kroppen og ikke ønsker hverken å legge deg i solarium og få massevis av rynker og øke sjansen for hudkreft e.l. eller har tid og værforhold som gjør at du kan sole deg?

ShadowTans er svaret! Enkelt, raskt, jevnt resultat og en gyllen fin glød/farge! 😀 Har fått flere forespørsler om jeg kan legge ut før og etter bilde, og det har jeg nå endelig fått gjort! Det er ganske grei forskjell, men likevel ikke for mye for min smak. Jeg vil at det skal se naturlig ut! 🙂 Ønsker man sterkere farge, kan man jo bare spraye flere lag.

Det tar 5-10 min etter en god kroppsskurbb og litt lotion på stedet som knær, albuer, føtter/tær og hender. Spraye på god avstand med lett trykk (og du trenger IKKE å riste flasken!). Tørker relatvit kjapt, men ta gjerne på deg en stor t-skjorte rett etterpå og pysjbukse! 😉 Pleier alltid å sove med det så slipper jeg så mye farge i sengetøyet. Det går jo bort, men ser bare ikke så appetittelig ut. 😉 Vasker alltid hender og føtter godt etter påføringen.

Som Gympartner medlem får du også 15% på ShadowTans. Alle medlemmene i Gympartner Fitnessteam blir sponset og noen av dem har allerede prøvd ut på bloggen sin også. De skal i tillegg bruke den aller nyeste typen fra ShadowTans i konkurransene som er beregnet til nettopp det, eller folk som vil ha en veldig mørk farge.

Sjekk ut ShadowTans for mer informasjon! Happy spraytanning! 😀

 

CIMG1736 CIMG1740

Endelig har favoritt treningstøyet mitt fra Better Bodies også kommet i ROSA!!! Elsker Cherry Hill jazzpant og Deep V-singlet, og nå er de altså endelig å få tak i i rosa også! Jippi! Cherry Hill short top’en er også en av mine favoritter og brukes daglig under andre tanktopper, t-back kjoler osv! Anbefales! Sjekk ut Gymshop om du også vil sprite opp garderoben din! 🙂


1 kommentar

Ingen ping enda

  1. silje sier:

    Flott 🙂

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>