«

»

jan
25

Trenger DU et SPARK bak?

LineMarion1_0111Sitter julen godt i? Bekymret for badesesongen alt? En real BOOTCAMP er svaret!

Julen er over og godt er det. Sommer og sol virker fortsatt fjernt, men tro meg DEN kommer RASKERE enn du tror! GP BootCamp ble lansert ved årsskiftet og har allerede fått en god mottakelse. Flere av mine eksisterende medlemmer i Gympartner har allerede meldt seg på i tillegg til noen ikke-medlemmer som ble medlem nettopp på grunn av Campen.

For noen handler det om å ha et langsiktig og tøft mål å strekke seg etter. Andre trenger en kick-start på sommer-treningen slik at de får en vitamininnspøytning og unngår å daffe seg gjennom hele sommeren. Jeg følger opp flere som trener seg opp til å klare å gjennomføre en slik tøff treningshelg som GP BootCamp kommer til å bli!

PF er med på laget
Proteinfabrikken stiller med energipåfyll under dagen, slik at alle deltakerne er sikret maksimalt utbytte av hele dagen både lørdag og søndag. Uten mat og drikke duger helten ikke. Enkelt og greit! Derfor er det flott med en liten pause midt på dagen for å gjøre seg klar til nye tak.

Tøffe tak
Om du ikke liker å svette eller bli kommandert er neppe dette for deg. Det krever bein i nesa, og jeg samt en personlig trener til skal sørge for at det SVIR! Dette blir tøffe tak for alle som en. Det blir variert innhold og en smakebit av ulike treningsøvelser og former. Alt fra kick-box til hardcore styrke og kondisjonsøvelser. Massevis av tips til hvordan du kan legge opp trening hjemme UTEN noe særlig form for utstyr.

Better Bodies til alle
Better Bodies har virkelig slått seg opp «over there» og det er på tide at vi Nordmenn får øynene opp for dette merket fra søta bror. Better Bodies har et bredt utvalg av trenings- og fritidsklær både for kvinner og menn, og de utmerker seg med sitt design og kvalitet! Alle påmeldte Camp deltakere får muligheten til å sikre seg en Better Bodies BootCamp t-skjorte til å svette fra seg i til en gunstig pris. T-skjorten har tøft GP trykk på ryggen i tillegg!

Medlemsfordel
Forløpig er GP BootCamp forbeholdt Gympartner medlemmer, men det er enda ikke forsent å hverken bli medlem eller sikre seg plass på BootCampen. Det finnes fortsatt noen ledige plasser, men her er det førstemann til mølla som gjelder!

Sørg for at DU er klar for sommeren – i bedre form enn noen sinne! 🙂


2 kommentarer

Ingen ping enda

 1. Bettina Isabelle sier:

  Hei!
  Nå har jeg lest gjennom bloggen din helt fra før sommeren og jeg blir så utrolig imponert og motivert!
  Jeg er veldig glad i å trene selv, og har et ønske og mål om å bli enda mer fit nå mot sommeren. Det skal synes at jeg trener 🙂
  Styrketrening er også noe jeg liker veldig godt, og i likhet meg deg syns jeg det er gøy å ta i litt!

  Ville bare legge igjen noen rosende ord! Keep up the good work 🙂
  Du har nettopp fått en ny leser, her kommer jeg nok til å lese for å finne motivasjon og tips til å nå mitt mål 🙂
  – B

 2. linemarion sier:

  @Bettina Isabelle
  Hei Bettina! Og tusen takk for rosende ord! 🙂 Det er alltid hyggelig å høre at man motiverer og inspirerer andre mennesker. Det gir meg styrke til å nå mine mål og strekke meg enda litt lenger!

  Velkommen som leser og stå på med treningen! Legg gjerne igjen et ord eller to med jevne mellomrom og jeg blir veldig takknemlig for en link til bloggen. Det er alltid gøy med kommentarer og engasjerte lesere! 🙂

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>