«

»

aug
22

Veien mot EM i fitness!

Etter snart en uke på diett, går det egentlig overraskende bra. Kroppen føles bedre og formen er bare på denne første uken blitt mye strammere. Gleder meg til å stå på scenen om 5 uker i fitness model og fitness bikini! Her er en liten formoppdatering.

Om 5 uker sitter jeg på flyet til England. Der skal jeg delta i UFE European Championship i Fitness Model og Fitness Bikini. UFE er et forbund som fokuserer 100% på ren sport, og alle utøvere blir normalt testet. Du betaler faktisk et gebyr ved påmelding for å bli testet. Dette er noe jeg brenner veldig for – og derfor valgte jeg denne gangen å prøve meg i dette forbundet i stedet for IFBB som vi har her hjemme. Morsom utfordring og gøy å se hvordan andre gjør det! 🙂

 

Morgenruter 1 uke på diett    

Slik var formen til morgenen i dag. Føler jeg ligger greit i rute mtp målsetning om å gå ned 3 kg på 6 uker. En sniktitt på vekten i går viste at det var nesten 1 kg allerede denne uken, noe som er som forventet pga litt mindre karbohydrater og ergo mindre vann i kroppen. Fett% var på 14,9 i følge Tanita InBody analysen jeg tok på Ditt Treningssenter i går. Trener da 5 styrkeøkter i uken og 30 min moderat spinning på kvelden før kveldsmaten. Kroppen føles så langt bedre på diett enn før oppstart – noe som er et godt tegn!

 

Good morning!Bodyanalyse

Satte ny rekord i markløft i går også! 😀 100kg x 3! Så glad! Neste gang tenkte jeg å heller prøve meg på 110 x 1. Har ekstra fokus på ben og kjører øvelser for bein 3 ganger i uken nå i en periode. Overkroppen responderer mye raskere enn beina, så jeg må jobbe mye hardere der og kan drive vedlikeholdstrening på bryst og rygg. Litt ekstra fokus på skuldre har jeg også, da de henger fort etter de og. Armer trener jeg ingen egne øvelser for akkurat nå – det gjør jeg kun periodevis.

 

Bodyanalyse 2

InBody analysen viste overraskende 14,9 i fettprosent. Nå har jeg riktignok vært av medisinene mine i 1 måned og jeg merket raskt at de ødela mye for formen. Gikk ned nesten 3 kg de første par ukene uten medisiner. Så da er det bare å krysse fingrene for at man kan holde seg medisinfri fremover, selv om jeg er langt fra “i mål” mtp symptomer.

 

Bodyananlyse og markløft rekord 100x3

 

I morgen blir det poseringstrening igjen i salen på senteret. Kanskje jeg drister meg til å ta frem konkurransebikinien? Å gå i høye hæler er i hvert fall ikke hverdagskost for denne damen! Så øving må til! 😉 I helgen venter det også 6. års bryllupsdag, soppsuppe fra Le Café i byen og kanskje hjemmelaget sjokolademousse med tilhørende hjemmelaget vaniljesaus. Sukkerfritt så klart. I så fall, kommer oppskrifter neste uke!

Hva skal du i helgen? Ønsker deg en aktiv og energisk helg! 🙂


2 kommentarer

Ingen ping enda

 1. Yvonne Madsen sier:

  Hei. Jeg har lest din historie om plantar fascitt. Kjenner meg så godt igjen. Har vært «kun» plaget ca 6 mnd men har hatt trykkbølgebehandlinger og nå akupunktur til fysioterapeut. Ville bare høre om du er blitt bra nå eller om du fortsatt har disse problemene? Leter etter alle gode tips på nettet til hvordan å bli kvitt dette problemet.

  1. Line Marion Nielsen Kjøniksen sier:

   Hei Yvonne!

   Jeg er dessverre ikke blitt kvitt smertene i føttene, men jeg vet nå hva de skyldes selv om helse-Norge ikke er oppdatert på fronten. Mine smerter skyldes mest sannsynlig Bartonella (bakteriell infeksjon, flåttboren/vektorboren) og selv etter alle forsøk på å behandle plantar fascitt, inkl. operasjon av begge føtter, har disse forsøkene vært mislykkede. Det eneste som har klart å endre smertemønsteret er behandling for Bartonella. Men jeg er fortsatt ikke kvitt smertene, og er i påvente av videre behandling. Håper du klarer å tilpasse hverdagen best mulig etter dine plager og finner måter å være aktiv på tross for smertene! 🙂

   God bedring ønskes!

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>