«

»

nov
08

Vil du komme i ditt livs beste form?

Min svangerskapspermisjon tikker mot slutten, og i januar starter jeg opp igjen for fullt med egne kunder i Gympartner. Ønsker du å komme i ditt livs form? Ta kontakt allerede nå, så du kan bli satt på venteliste for oppstart med meg i januar!


Ingenting gleder meg mer enn å kunne hjelpe andre med å oppdage treningsglede, lære mer om egen kropp, få gode vaner og faktisk SE fremgang og nå de målsetningene man setter seg! Og i januar har DU muligheten til å få hjelp av meg som din personlige trener om du trenger et spark bak, litt veiledning eller en sparringspartner på veien mot bedre form og helse. 🙂

Jeg skal ta inn 30 kunder med fitnessmedlemskap (kun kr. 399,-/mnd for fullt treningsopplegg, kostplan, ukesplan, regelmessig vurdering av formbilder og ukentlig oppfølgning, sjekk mer på www.gympartner.no), og noen har allerede meldt sin interesse og står på venteliste. Så her er det førstemann til mølla. 😉 Det er også muligheter for oppfølgning mot fitnesskonkurranse og innpass i min klubb, Gympartner fitnessteam, dersom det er noe du drømmer om.

Gi deg selv en julegave i år som både kropp og sinn kommer til å takke deg for! Eller hva med å gi en gave til noen du kjenner? Send meg en mail om du enten vil stå på venteliste, eller gi bort et 3 måneders fitnessmedlemskap med meg som coach til noen du er glad i til jul, så ordner jeg det!

Sammen jobber vi mot at du skal oppnå de resultatene du ønsker deg! 🙂 Riktig god trening så lenge!

www.stilfoto.no

5 måneder etter to tette graviditeter med bare 17 måneder mellom fødslene 


6 kommentarer

Ingen ping enda

 1. rakle sier:

  Hei Line

  Først, gratulerer så masse med baby og «body». Du ser fantastisk ut!!! Så over til mitt spørsmål…..Jeg har gjennomgått et svangerskap for noen år siden og lagt på meg 6-7 kosekilo. Jeg ligger fremdeler innenfor normal BMI, og er egentlig ikke plaget av vekten. Jeg har nå bestemt meg for å ta grep, og begynt å jogge 3-4 ganger per uke, ca 6km hver gang i oppoverbakke…..jepp er dritfornøyd med meg selv!

  Jeg har da et mageproblem, den ser ut som bolledeig (til heving) og føles sånn også 🙁 Har du noen tips jeg kan gjøre for å kvitte meg med «baksten». Har treningsstudioangst, så håper på noen hjemmetips?

  PS: hadde ikke vaskebrett før graviditeten, så det er ikke målet……

  På forhånd tusen takk for svar

  Hilsen rakle

 2. mari sier:

  Heihei. Blir utrolig motivert av å se deg, men allikevel sliter jeg med motivasjon både i trening og matveien, har du noen tips til å holde på å trene og ikke slutte etter to uker fordi man er lei ?

 3. Linda sier:

  Du er super inspirerende!! Tenk å se sånn ut etter to tette da, awsome!

  1. Line Marion Nielsen Kjøniksen sier:

   Tusen takk for gode ord! Det er veldig koselig av deg! 🙂

 4. Mia sier:

  Hei,

  Prøvde å trykke på linken «send meg en mail» – men den funket ikke!

  1. Line Marion Nielsen Kjøniksen sier:

   Hei!

   Adressen er linemarion (a) gympartner.no. 🙂

   Ha en fin og aktiv treningsuke så lenge! 🙂

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>